Positief leiderschap bij het oerconflict | 11 april 2024

 • Uiterwaarden-middag | 11 april 2024 | 13:00u – 17:00u |

Op 11 april ben je van harte welkom op onze Uiterwaarden-middag. Op deze middag gaan we samen het oerconflict verkennen. 

Positief Leiderschap bij het Oerconflict.

In iedere organisatie hebben we te maken met spanningen tussen de belangen van verschillende groepen en de dynamiek tussen macht en afhankelijkheid. Dit noemen we het oerconflict. Het is onvermijdelijk en creëert stereotype beelden en misverstanden tussen met name management en medewerkers. We kennen de negatieve beelden jegens elkaar, zoals onbeweeglijke werkvloeren en onthechte leiding. Afstand en gebrek aan begrip leiden vervolgens tot machteloosheid, boosheid en cynisme. Deze negativiteit versterkt zichzelf als er niet op wordt gestuurd.

Het effectief beheren van het oerconflict is cruciaal voor het welzijn van de organisatie. Het erkennen en adequaat aanpakken ervan draagt bij aan betere relaties en prestaties.

Van verkenning naar het conflict doorbreken.

Het doorbreken van het oerconflict draait om het nemen van verantwoordelijkheid, door alle partijen. Het vraagt om doeltreffend leider- en volgerschap. Op deze middag verken jij het oerconflict in jouw organisatie en ga je ontdekken hoe je ruimte creëert om het te doorbreken.

Waar en wanneer?

Datum 11 april 2024
Locatie Grand Café Restaurant
De Verdraagzaamheid
Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
Tijd Van 13:00u tot 17:00u
Kosten € 99,50

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier hieronder of stuur een mail naar info@uiterwaarden.com . Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat er voldoende ruimte is om eigen casuïstiek in te brengen over dit onderwerp.  

Ja, ik ben er graag bij!

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Bericht (optioneel)

  Deel dit Bericht