Verkennende teamdag

Soms weet je dat het niet lekker loopt in het team, maar kun je er zelf niet de vinger op leggen. Soms weet je wel waar het hapert, maar voel je dat jij zelf, vanuit jouw leidinggevende rol niet de meest passende persoon bent om de gewenste teamontwikkeling te begeleiden.

Wij gaan met jou en je team aan de slag om de ontwikkelvraag te formuleren en de eerste stappen op het ontwikkelpad te zetten. Na deze eerste teamdag zijn we natuurlijk ook beschikbaar om verdere ondersteuning te bieden tot versterking van leiderschap en samenwerking.

Stap 1: Kaderstelling met eigenaar van team
Samen met de team eigenaar creëren we een helder kader voor het traject. We communiceren de aanleiding, doelen en aanpak, nauwkeurig afgestemd met onze coaches.

Stap 2: Individuele voorbereiding met teamleden
Onze ervaren coaches voeren vertrouwelijke één-op-één gesprekken. Dit vormt de basis voor onze verkennende teamdag en versterkt de connectie met individuele teamleden.

Stap 3: Verkennende teamdag, gezamenlijke ontdekking
Alle teamleden, inclusief leidinggevende, nemen deel aan een intensieve teamdag. We verkennen essentiële vragen, creëren een gedeelde visie en identificeren groeistappen.

Nieuw begin: Zelf geformuleerde ontwikkelvraag
Na de verkennende teamdag formuleert het team een ontwikkelvraag en de eerste stappen. Uiterwaarden biedt ondersteuning, variërend van systemisch inzicht tot versterking van leiderschap en samenwerking.

Download “Flyer Verkennende teamdag”

Verkennende-Teamdag.pdf – 97 keer gedownload – 188,97 KB

Verder praten? Plan hier je telefonische kennismaking

Op de hoogte blijven van nieuws en komende evenementen? Schrijf je hier in voor onze informatiemail