Over ons

Wij zijn krachtvinders – samen met jou vinden wij de energie en de kwaliteiten die nodig zijn om je probleem op te lossen en je ambitie te realiseren.

WAT

Bij ons draait alles om het smeden van positieve en krachtige organisaties. Samen bouwen we aan een omgeving waarin plezier en kwaliteit hand in hand gaan, terwijl we gezamenlijk streven naar bedrijfsdoelen.

Wij richten ons op het behalen van resultaten die niet alleen van waarde zijn voor de klanten, maar die tevens betekenisvol en voedend zijn voor de medewerkers.

Wij werken aan een context waarin medewerkers zich erkend en gewaardeerd voelen, in plaats van ondergewaardeerd en overbelast. We creëren een ruimte waar werk zinvol is en waar iedereen bereid is een extra stap te zetten, gedreven door de betekenis die het werk met zich meebrengt en de uitdagende doelen die voor ons liggen.

Op deze manier smeden we een band tussen mens en bedrijf die resulteert in een win-winsituatie. We bieden niet alleen voordelen voor individuen en organisaties, maar we belichamen ook een nieuw perspectief op organisaties waarin menselijke waarden en economische belangen op gelijke voet worden behandeld.

WAAROM

Werk is voor ons de plek waar talenten tot bloei komen en gemeenschappelijke doelen worden verwezenlijkt.

Bijna de helft van ons leven spenderen we op de werkvloer. Laten we er dan voor zorgen dat dit niet alleen een plek is waar taken worden uitgevoerd, maar waar resultaat en groei samenkomen.

Bedrijfsresultaten zijn niet alleen cijfers op een spreadsheet. Het zijn de resultaten van de inzet en passie van de mensen achter die cijfers. Economisch denken is belangrijk, maar mag de menselijke drijfveren niet verdringen. Mensen handelen niet louter rationeel in euro’s. Verbinding, autonomie en competentie sturen ons in complexere richtingen dan puur winstbejag. Jouw medewerkers verdienen net zoveel aandacht als de getallen op papier.

Wij geloven in een simpel principe met groots effect: sterktes bundelen voor gezamenlijk succes. Natuurlijke talenten vormen de bouwstenen voor kwaliteit én kwantiteit. Dit is een win-win situatie die leidt tot optimale prestaties en voldoening

HOE

Wij werken met wat er aanwezig is. We zetten zowel het licht op de aspecten die de gevraagde beweging kunnen brengen als op de aspecten die je gevangen houden in je huidige situatie. Dat doen we vanuit een gedegen kennis van de positieve en existentiële psychologie, van systemisch werk, van leiderschap en van veranderkunde.

We zijn ‘tweetalig. Spreken de taal van de bedrijfskunde en van de menskunde. Daarmee zijn we in staat om de energie van mensen te verbinden met het doel van de organisatie. Daarbij laten we ons leiden door onze kennis van mensen en van systemen

WIE

Wij zijn een groep van senior professionals met een heel scala aan kennis en ervaring op het vlak van gedrag in organisaties.

Wij zijn werkzaam in allerlei soorten organisaties en bedrijven. We handelen vanuit verschillende rollen al naar gelang de (ontwikkel)vraag. (Team)coach is één rol, maar we bewegen ons net zo makkelijk als trainer, adviseur, sparringpartner, intervisiebegeleider of mentor.

 

 

De naam Uiterwaarden

Uiterwaarden, het ruige gebied tussen de rivier en de dijk, overstroomgebied waar het landschap mee kan ademen met de macht van het water. In het voorjaar verdwijnen ze onder het smelt- en regenwater, wordt de rivier een indrukwekkend brede stroom. In de zomer is de rivier slechts een iele, kleine watergang en zijn de uiterwaarden grote ruige vlaktes, waar je eindeloos kunt dwalen.

Marga woont al ruim dertig jaar aan de rivier. Aan DE rivier, de Waal. Traag en majestueus slingert ze door het landschap. Wandelen door de uiterwaarden doet haar altijd goed. Problemen worden lichter, gedachten gaan stromen, creativiteit komt op gang, oplossingen dienen zich als vanzelf aan.

Een loopje langs de rivier geeft energie, helpt om te relativeren en steeds opnieuw perspectief te vinden en vertrouwen te houden.

De ruimte en vrijheid van de uiterwaarden reflecteren ons streven naar ruimte creëren in organisaties.


Verder praten? Plan hier je telefonische kennismaking

Op de hoogte blijven van nieuws en komende evenementen? Schrijf je hier in voor onze informatiemail