Leiderschap in Positieve Organisaties | 16 november 2023

Uiterwaarden-middag | 16 november | 13:00u – 16:00u |

Op 16 november organiseren we weer een Uiterwaarden-middag. Op deze middag staat de vraag centraal hoe je samenwerking stimuleert in je team en organisatie. Vanuit de theorie én in de praktijk.  

Samenwerking voor elkaar krijgen is een belangrijke kwaliteit van de leidinggevende in een positieve organisatie. We laten ons binnen Uiterwaarden graag door verschillende perspectieven inspireren en op dit onderwerp is Matthijs Steeneveld een gewaardeerde relatie.

Inspiratie met Matthijs Steeneveld en Jenny Blaauwbroek

In het binnenkort te verschijnen boek “Teamkracht met Prosocial, van eigenbelang naar betekenisvol samenwerken”, dat Matthijs samen met Jenny Blaauwbroek schreef, presenteren zij een visie en aanpak die ons bijzonder aanspreken. 

We hebben Matthijs en Jenny gevraagd om hun verhaal met ons te delen en gaan er vervolgens graag met jullie mee aan de slag.

We maken de theorie inzichtelijk door er heel concreet en op diverse manieren mee aan het werk te gaan. Zodat je niet alleen geïnspireerd naar huis gaat, maar ook al een praktische vertaling hebt gemaakt die past bij jouw situatie.  

Waar en wanneer?

Datum 16 november 2023
Locatie Grand Café Restaurant
De Verdraagzaamheid
Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel
Tijd Van 13:00u tot 16:00u
Kosten € 129,50 *
Vroegboekkorting Boek en betaal vóór 27 oktober en je betaalt slechts €95,-, inclusief boek 

*Alle deelnemers ontvangen gratis het boek “Teamkracht met Prosocial, van eigenbelang naar betekenisvol samenwerken” ter waarde van €24,95 

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier hieronder of stuur een mail naar info@uiterwaarden.com . Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat er voldoende ruimte is om eigen casuïstiek in te brengen over dit onderwerp.  

Ja, ik ben er graag bij!

    Naam

    E-mailadres

    Telefoon

    Bericht (optioneel)

    Deel dit Bericht